Diskuze

Program

m.jurcik | 02.01.2019

Všem všechno nejlepší do nového roku a fotbal byl dle mého taky super no a hospoda o tom raději nemluvím.
Program je následující:
čtvrtky od 18:00 tělocvična + neděle umělka viz příspěvek níže. Tak zdar a doufám, že budete chodit. Zdar

dodatek

laďa | 31.12.2018

Samozřejmě patří dík všem přítomným, jsem rád , že jsme se sešli v tak slušném počtu a že jsem si mohl zahrát kromě jiných v našem týmu i s Leškem a proti kapacitám v soupeřově týmu.....13:13 odpovídá tomuto zápasu a doufám, že porce gólů se přenese i na hřiště v soutěži. A to nebyl na place Pavel Kapoš , Standa Horák či Rami! Těším se na foto a na další tréninky. To je pozvánka na 6,1,2019, A tak Vám všem z Bayernu přeji tímto v novém roce jen to nejlepší Laďa

silvestr

laďa | 31.12.2018

Ahoj všichni, dnešní fotbálek byl,super, samozřejmě na úrovni, zahrál jsem si o dlouhé době v pohodě, musím poděkovat Kotˇákům (ještě víc Robinovi, za spoustu nahrávek, samozřejmě i Jindrovi, ten mě taky zásobil náhrou, nakonec mi nahrál i na jediný gól, co jsem dal...), ale byl to konec konců vyrovnaný špil, a tak to dopadlo dobře pro všechny. V hospodě bylo vše dokonáno k dokonalosti a tak ještě dík i,Fjantovi,Kot´ákovi,Trnkáči,Aleši,Fr.Klučkovi,Martinu,Pepovi,bráchovi a ?, dík Laďa

umělka

m.jurcik | 28.12.2018

Nazdar pánové, zamluvil jsem na každou druhou neděli umělku, tak doufám, že budete chodit? Tady jsou termíny.
6.1.2019 od 10:30 do 11:30 hod.
20.1.2019 od 10:30 do 11:30 hod.
3.2.2019 od 10:30 do 11:30 hod.
17.2.2019 od 10:30 do 11:30 hod.
3.3.2019 od 10:30 do 11:30 hod.
17.3.2019 od 10:30 do 11:30 hod.
Jinak samozřejmě ten Silvestr je od 10:00 do 11:30 tak dojděte zdar.

Silvestrovský fotbálek

m.jurcik | 10.12.2018

Silvestrovský fotbálek je domluven na 31.12.2018 od 10:00 na umělce ve Znojmě.
Ještě 13.12.2018 je poslední tělocvična v tomto roce. Tak dojděte zdar.

Bowling

m.jurcik | 27.11.2018

Dne 9.12. 2018 bude od 15:00 bowling ve Znojmě. Všichni hráči Bayernu jsou zváni. Tak dojděte. Je to odpoledne, aby se mohli vzít děti i partnerky. Zdárek.

Křepice - Dyje 6:1

m.jurcik | 05.11.2018

Sestava: Ryšavý
Vavřina, Jurčík, Jeřábek
Král,
Trnka D., Kapitán, Klučka T., Trnka l.,
Rami Erdogan, Horák St.,
Střídali: Pitour Jiří, Vala Václav, Balada David
Do posledního podzimního utkání jsme vtrhli jako uragán a v 6.min. jsme vedli už 2:0. Oba góly vstřelil Rami, který odehrál skvělé, leč nakonec smutné utkání. Po vedení 2:0 se soupeř na chvíli vrátil do utkání a kombinoval, ale většinou na vlastní polovině a tak jsme opět přišli ke slovu. Rami asi ve 30 min. završil hattrick a pak začal spalovat jednu šanci za druhou. Byla radost se na něho dívat jak utíká hostujícím zadákům. Do poločasu ještě přidal gól na 4:0 Standa po krásném centru Tomáše Klučky. V poločase bylo vidět, že tohle utkání je naše a soupeř to bude mít těžké. Hned na začátku druhé půle dal Standa na 5:0, když si jeho centr srazil do brány hostující brankář. Za chvíli dovršil i Standa svůj hattrick a vymetl šibenici na 6:0. Pak se stala velmi smutná věc, když se Rami sám zranil a vypadal velmi otřeseně. Doufám, že bude brzo zdráv a v opět v současné famózní formě. Všichni mu přejeme, aby se co nejdříve uzdravil. Po tomto nešťastném okamžiku se utkání jen dohrálo a soupeř v poslední minutě zkorigoval na 6:1. Utkání se nám povedlo a hlavně ze začátku do čeho jsme kopli, tak byl gól. Dneska jsme předvedli i řadu pěkných akcí. Chtěl bych všem poděkovat za přístup k dnešnímu utkání. Dále bych chtěl poděkovat všem, kteří se zapojili do podzimní části a přispěli k 10. místu se ziskem 11 bodů. Není to žádná sláva, ale poslední utkání nám ukázaly, že na jaře bychom mohli ještě snad něco vyválčit. Hlavně, aby jsme byli všichni zdraví. Mám v plánu udělat ukončenou buď na konci listopadu, nebo na začátku prosince. Dám Vám všem vědět. Děkuji a užívejte si neděle bez fotbalu. Jinak samozřejmě je pořád tělocvična a to každý čtvrtek od 18:00 hod. Zdar.

trest pro Fandu bohužel platí i na poslední kolo

m.jurcik | 02.11.2018

Klučka František (82080506)
Klub: 6270681 SK
BAYERN Křepice, z.s.
Soutěž: 2018627A2A Znojemské
pivo III. třída skupina A
Zápas: Křepice Štítary
,2018627A2A1102
ROZHODLA TAKTO:
Žádosti o podmíněné odložení zbytku trestu 1 SU NEPO se nevyhovuje

Tělocvična a poslední zápas

m.jurcik | 01.11.2018

Dnes je tělocvična od 18:00. V neděli poslední zápas proti Dyji. Sraz ve 13:00 ve Znojmě a ve 13:30 v Křepicích. Zápas se hraje od 14:00. Zdar.

Křepice - Přímětice 4:4

m.jurcik | 29.10.2018

Sestava: Ryšavý
Vavřina Hricák Pavel Varga
Kott J.
Kott R., Klučka T., Kapitán, Hricák M.
Rami, Horák St.,
Střídali: Jurčík M., Trnka, Kott D., Gestinger, Virgler
Branky: Horák Standa 3x, Rami Erdogan
Utkání proti velmi silnému soupeři jsme zvládli. Hrál se velmi dobrý fotbal. Na soupeře jsme vletěli a po rohu Pavla Kapitána dal Standa první gól. Pak se hra vyrovnala a soupeř začal být opticky lepší a vyrovnal po kolapsu našeho zkušeného brankáře. Hned nato, ale Rami krásně nacentroval před bránu a Standa dal druhý gól na 2:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin. Ve druhé půli jsme začali zase aktivně a po dlouhém Robinově autu, Standa dovršil hatrick 3:1. To byla euforie, ale soupeř nás hned zchladil a dal na 3:2, což byla škoda. Pak se nám zranil Pavel Hricák, který hrál do té doby velmi dobře a byla to pro nás ztráta. Po našem špatném odkopu se balón odrazil k soupeři a bylo 3:3. To nevypadalo dobře, ale ještě jednou jsme šli do vedení, a to když opět po rohu Pavla se míč odrazil k Ramimu a ten zavěsil na 4:3. To vypadalo nadějně, ale vedení jsme neudrželi, když Luboš vyběhl na roh, vyrazil před sebe a hostující hráč obloučkem vrátil do naší brány 4:4. Před zápasem bychom remízu brali, ale po vývoji utkání, je to trošku zklamání. Musím, ale kluky pochválit byl to jeden z našich nejlepších zápasů na podzim. Velmi dobře zahrál Pavel Hricák, Pavel Kapitán, Rami a Standa, ale i ostatní super výkon. Je jen škoda, že v takové sestavě nehrajeme častěji. Je to povzbuzení pro poslední zápas, ale už teď mám obavu o sestavu a tak jestli to čte ten, kdo teď nebyl, Mira Král, Pepa Heger, Jirka Pitour, Mara Krpoun, Giovanni, Dominik Trnka, David Balada, Gazela, Vlašín, nebo někdo další tak dojděte, doufám, že jsem na někoho nezapomněl. Super výkon a nezapomeňte ve čtvrtek je tělocvična. Zdar v neděli 4.11.2018 ve 14:00, kdy hrajeme proti Dyji.

Záznamy: 101 - 110 ze 896
<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>

Blížkovice - Křepice 3:2

Je to škoda, protože jsme vedli 2:0