Bude grilovane prase? To bych o tom premyslel :-) :-) :-)
Diskuze
Re: Posezení
Fk | 26.09.2018
Re: Re: Posezení
m.jurcik | 27.09.2018
Fando všechno bude.
Micmanice : Křepice 8:1
m.jurcik | 24.09.2018
V první řadě chci všem kteří v sobotu přišli poděkovat. Myslím, že i přes debakl, bylo v utkání pár světlých okamžiků. David chytal první půli dobře. Pak již to taková sláva nebyla. Bylo tam i pár dobrých výkonů. Překvapil mě Giovanni a Rami. Zahráli dobře. Jinak všichni to odmakali. Díky. Je škoda, že nám bude teď dvakrát chybět Pavel Hricák, protože taky zahrál velmi dobře a mohl by nám pomoci. Tak se mějte a v neděli hrajeme proti Božicím. Hraje se již od 15:00. Sraz bude ve 14:00 ve Znojmě a ve 14:30 v Křepicích. Ještě bych chtěl popřát hodně zdraví Fandovi Vavřinovi, ale včera jsem s ním mluvil a už je doma a měl by být OK. Zdar ve čtvrtek a v neděli.
Micmanice - Křepice
m.jurcik | 21.09.2018
I přes úsilí změnit den utkání, se mi to nepovedlo a tak se hraje v sobotu v 15:30. Sraz ve Znojmě ve 14:30 a v Micmanicích v 15:00 hod. Dojděte zdar.
Křepice - Dyjákovice 0:3
m.jurcik | 19.09.2018
Utkání jsme začali velmi dobře a prvních 20 min. jsme byli lepším týmem, ale pak nás začal soupeř přehrávat a do poločasu vstřelil i gól na 0:1. Do druhé půlky jsme šli s odhodláním, ale bohužel jsme dvakrát inkasovali a prohráli 0:3. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. Něco nám prostě chybí a nevím jak se zlepšíme. Teď v sobotu zajíždíme do Micmanic a dle omluvenek to bude velmi těžké. Mějte se a v sobotu se hraje od 15:30 v Micmanicích. Sraz 14:30 Znojmo a 15:00 Micmanice. Zdar.
Křepice - Dyjákovice
m.jurcik | 14.09.2018
Hraje se v neděli od 16:00 sraz je v 15:00 ve Znojmě a v 15:30 v Křepicích. Na ty články se mi reagovat radši nechce, protože bych něco třeba řekl, co by mě mrzelo a to bych nechtěl. Franto v neděli dojdi, podle mě si byl asi unavený z dovolené. To bude všechno OK. Já to pořád nechápu ty Vaše nálady. Podle mě si vždycky chlapi mohli říct pravdu do očí, ale jak vidím tak asi ne. Zdar v neděli.
Únanov - Křepice 6:0
m.jurcik | 10.09.2018
Nevím co napsat. Bída. Snad se to zlepší. Mějte se.
Re: Únanov - Křepice 6:0
Franta V. | 12.09.2018
Zdar pánové, jak víte fotbal není moje silná stránka ale hraju ho rád.
Martine jseš dobrej kluk,ale fotbal v Křepicích už hrát nechci, je to víc o hádání než o fotbale. Už delší dobu mě to nebaví, půjdu někam do nižší soutěže.
Kluků máte dost a kvůli mě se to neposere.
Rád ti s čímkoliv pomůžu, ale fotbal už ne.
Dík a zdar
Re: Re: Únanov - Křepice 6:0
TK | 12.09.2018
Koukám, ze nás celkem dost přibývá .... myslím si, ze každý z nás dává do každého zápasu maximum..., ale ty neustále hádky, vyčítaní, nadavaní to už je fakt přes čáru.... nejsem bůhví jaký fotbalista, ale neustále běhání bez balonu mě nebaví (to muzu jít dělat orientační běh a bude to příjemnější a to možná pro všechny) ... pak ti někdo náhodou jednou za zápas omylem prihraje a tobě se to nepovede, tak jsi hned nejhorší, jak to můžeš takhle hrát, můžeš za všechno ty,.... nebaví mě to..... každý by se měl nad sebou zamyslet a ubrat trochu emocí, nadávek a vycitek.... všichni to hrajeme s tím, ze chceme vyhrát a udělat pro to maximum ..... v neděli zdar ⚽️⚽️
Únanov - Křepice
m.jurcik | 07.09.2018
Utkání se hraje v sobotu v 16:30. Sraz je v 15:40 ve Znojmě a v 16:00 v Únanově. Zdar a dojděte je velká absence hráčů. Fando K. počítám s tebou. Zdar
Co už teď vím tak nejdou Kottovi 3x, Mira Král, Horák, T.Klučka mi volal, že neví, Pavel Hricák zraněný a asi i Kapoš, tak ostatní dojděte zdar.
Blížkovice - Křepice 3:2
Je to škoda, protože jsme vedli 2:0