To je nemoralni.....To odbehas Marťo
Diskuze
Re: Únanov - Křepice
FK | 07.09.2018
Re: Re: Únanov - Křepice
m.jurcik | 08.09.2018
Fando já jako jsem dobrej, ale Vás k tomu potřebuji mooc.
Křepice - Chvalovice 2:5
m.jurcik | 03.09.2018
Sestava: Ryšavý
Klučka Fr. Hricák Pavel Král Mira
Jurčík Mart.
Kott J. Kott Robin Klučka Tom. Varga Dušan
Kapitán Pavel Horák Standa
Střídali: Hricák Michal, Giovanni, Trnka Dominik, Trnka Laďa, Hricák Jan, Ernest, Vala, Kott D.,
Branky: Kapitán, Giovanni
Utkání na mokrém a špatném terénu se nám nevydařilo a musíme uznat, že soupeř byl lepší. Sešlo se nás snad 19 a bylo těžké určit, kdo bude připraven k utkání a kdo ne. Klukům, kteří nehráli tak vím, že jejich čas ještě přijde a děkuji, že přišli. K utkání, první dva góly jsme dostali po hrubkách v obraně, pak dal Kapoš pěkný kontaktní gól, ale ještě do půlky jsme dostali třetí gól, kterému ale předcházel faul loktem, ale rozhodčí nepískl. Chtěl bych jen říct, že hostující hráč č. 11 hrál jako .......... a jestli to takhle bude pokračovat, tak je jen otázkou času, kdy opět někoho surově zraní. Do druhé půle jsme trochu prostřídali a naše hra se opticky možná zlepšila, ale to už měl soupeř velký náskok a utkání kontroloval. Druhou naši branku jsme dali chvíli před koncem a dal ji Giovanni. V utkání jsme předvedli hodně chyb a proto jsme dostali tolik gólů. Je to škoda, protože si myslím, že soupeř byl hratelný. Příště hrajeme v sobotu 8.9. v 16:30 v Únanově, tak dojděte. Zdárek.
Křepice - Chvalovice
m.jurcik | 31.08.2018
Sraz je v neděli v 15:25 u našich a v 16:00 v Křepicích. Zdárek.
trénink
m.jurcik | 30.08.2018
Dnes je trénink v 18:00. Zdar.
Břežany - Křepice 1:1
m.jurcik | 27.08.2018
Sestava: Ryšavý
Balada D., Jurčík Klučka Fr.,
Král
Varga, Klučka Tom., Trnka Dominik, Hricák Mich.,
Kapitán, Giovanni
Střídali: Vavřina, Jeřábek, Hricák Jan, Trnka, Ernest
Branka: Kapitán
Utkání proti mužstvu Břežan, byla velká neznámá, protože jsme se s tímto týmem nikdy neutkali. Do utkání jsme, ale vstoupili velmi dobře a v 9. min. jsme po dlouhém výkopu a Pavlově skvělém zakončení vedli 1:0. Soupeř pak byl možná trochu více na míči, ale neměl žádnou šanci. Ještě bych jen chtěl uvést, že kvality pana rozhodčího byly na velmi slabé úrovni a to na obě strany. Rozhodčí se nechal ovlivňovat na obě strany a prostě špatný. Pak po jednom z ovlivňení i když ukázal prvně na roh zapískal nepochopitelnou penaltu ve prospěch domácích a domácí vyrovnali. Ve druhé půlce pokračoval slabý fotbal z obou stran, nám se nedařila kombinace, ale i tak jsme si vytvořili pár šancí. Domácí byli nebezpeční pouze ze standartních situací, ale také žádnou nevyužili. Tak utkání skončilo 1:1. Což bych před začátkem bral, ale po utkání jsem nespokojen. Do utkání zasáhl nový hráč, ale nebylo to úplně ono. Bude muset Honzík přidat. Jsem rád, že je Luba Jeřábek OK a snad bude i Franta Klučka. Jinak se těším, že začne chodit ještě Standa a že se nám podaří zaregistrovat Remiho. ještě bych i přes zbytečnou penaltu chtěl poděkovat Lubovi Ryšavýmu, že přišel. příště hrajeme s Chvalovicemi a to v neděli 2.9.2018 od 16:30 hod. Sraz je v 15:30 ve Znojmě a v 16:00 v Křepicích. Ve čtvrtek je trénink u Hamříka. Zdar. Jsme na 5. místě.
Re: Břežany - Křepice 1:1
FK | 27.08.2018
Hlavne pan rozhodci piskal zapas a zaroven i hral za Velky Karlov
Re: Re: Břežany - Křepice 1:1
m.jurcik | 27.08.2018
Máš pravdu Fando. Ty seš Colombo.
Re: Re: Re: Břežany - Křepice 1:1
FK | 28.08.2018
Ja vim :-) jsem se to naucil za rok pod vedenim pana Ivana Budi... ten v tom byl mistr :-) :-)
Břežany
m.jurcik | 25.08.2018
Hraje se v neděli v 16:30. Sraz je v 15:30 u našich a v 16:00 v Břežanech. Zdar a dojděte.
Blížkovice - Křepice 3:2
Je to škoda, protože jsme vedli 2:0