Mramotice - Křepice 3:1
Branka: Manka
Dnešni trénink se ruší. V sobotu sraz ve 14:30 ve Znojme a v 15:00 v Křepicích.
Diskuze
Mramotice - Křepice 3:1
m.jurcik | 02.10.2014
Zápas
m.jurcik | 26.09.2014
V neděli je sraz v 15:00 u našich a v 15:30 v Mramoticích. Dojděte????
Trénink
m.jurcik | 24.09.2014
Ve čtvrtek je trénink v Křepicíchk, sraz v 17:00 u našich a v 17:30 v Křepicích. chtělo by to i brankáře tak kdyby měl aspoň jeden čas budu rád.
hodnocení
nezaujatý pozorovatel | 24.09.2014
I přes obdržené branky mne zaujal brankář hostujícího týmu, myslím si, že má na vyšší soutěž
Re: hodnocení
m.jurcik | 24.09.2014
Ještě že se umíš pochválit ty nezaujatej pozorovateli..
Re: Re: hodnocení
Filda | 29.09.2014
Nezávislý pozorovatel = pan Bc. Vlastimil Burša = Máslo
Já jsem v tom nevinně :-)
Prosiměřice - Křepice 4:1
m.jurcik | 22.09.2014
Další utkání jsme sehráli na hřišti Prosiměřic:
Sestava: Papai ( dobrý výkon)
Vavřina Jurčík Dvořák
Král
A.Plaček R.Kott Trnka Pitour
Kapitán Heger
Střídali: L.Slaný, V.Slaný, Balada D., Virgler
Branka: Pavel Kapitán
Utkání začalo náporem domácích, ale naše obrana odolávala. Pak jsme se dostali ke slovu i mi a po rohovém kopu se odrazil míč k Pepovi a ten dal gó, ale k údivu všech byl pískán faul na brankáře. Rozhodčí nám neuznal regulérní gól. Poté domácí začali být lepším týmem a po dvou rohových kopech dali dva góly. Ještě před přestávkou jsme dali pěkný gól po individuální akci Pavla Kapitána, který obešel i brankáře a zavěsil. Po začátku druhé půlky jsme měli obrovskou šanci, kdy Pavel vystihl rozehrávku domácí obrany s brankářem, ale nastřelený míč šel mimo branku. Hned z protiútoku dali domácí na 3:1, kdy jsme třikrát odkopávali míč, ale ten se vždy odrazil k domácím a útočník z velkého úhlu prostřelil Fildu. Pak jsme měli ještě šance z trestného kopu a z rohu, ale branku jsme nedali a v 85. min. jsme inkasovali na 4:1. Myslí, že jsme neodehráli vůbec špatné utkání. Je škoda, že jsme takhle nehráli v Micmanicích, protože nevěřím, že bychom prohráli. Z mužstva vyzdvihuji A.Plačka a Pavla Kapitána velmi dobré výkony. Pochválit je potřeba i Jirky Pitoura, který hrál poprvé od začátku a nevedl si vůbec špatně. Kluci na tenhle výkon se dá navázat. Myslím, že jsme nebyli nejhorší. Příště v Mramoticích neděle v 16:00. Ještě bych chtěl všem připomenout že ve čtvrtek je v 17:30 trénink v Křepicích. Zdárek
zápas
m.jurcik | 21.09.2014
Dneska je sraz v 15:00 u tatky jinak v 15:30 v Prosimericich.
neděle 21.09.
Gesťa | 20.09.2014
Zdar borci, zítra nebudu, jsem ještě stále na veletrhu v Praze a bůh ví, kdy se vrátíme. Tak držím na zítra palce. Čest.:-)
Odložené kolo
m.jurcik | 19.09.2014
Odložené utkání proti Šatovu se má odehrát 28.10.2014 ve 14:00
Blížkovice - Křepice 3:2
Je to škoda, protože jsme vedli 2:0